UDMR și PSD au votat pentru majorarea taxelor celor care vând in Piața Agroalimentară din Carei . Doar PNL s-a opus !

Astăzi a avut loc pe repede înainte ședința de CL in care s-au votat mai multe puncte , printre care și mărirea taxelor celor care vând in Piața Agroalimentara din Carei .
Consilierii PNL Carei, singurii care au votat azi împotriva majorării taxelor pentru piețari.
În cadrul ședinței de Consiliu Local din 29.12.2022, pe ordinea de zi, se regăsea si un proiect de hotărâre privind majorarea taxelor si chiriilor pentru Piețe-Parcări SRL.
Consilierii PNL Carei au fost singurii care s-au opus acestei măsuri, motivând că nu se justifică această mărire de preț, deoarece nu s-au făcut investiții recente cu privire la conditiile in care isi desfășoară activitatea producătorii locali și mai mult de atât, aceste creșteri ar descuraja producătorii locali să-și vândă produsele.
Considerăm că trebuie să venim în sprijinul producătorilor locali și să-i scutim de orice taxe, ba mai mult, să le oferim condiții decente.

Pe când alții sunt scutiți de taxe și impozite , bieții oameni care stau in frig si ploi , fără cea mai decenta condiție anului 2022, imediat anului 2023, sunt obligați sa plătească taxe mai mari .

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.