O fetița de doi ani din Carei, la un pas sa fie sfâșiata de un câine care își face veacul lângă grajdul din incinta parcului Dendrologic din municipiul Carei. Bunica ei a salvat-o in ultima clipa.

O fetița de numai doi anișori a fost la un pas sa fie muscata de un câine , care se pare își face veacul pe lângă grajdul de cai, din incinta parcului dendrologic din Carei.

Totul s-a i tâmplat astăzi, când bunica fetiței , a ieșit liniștita la o plimbare pe aleele din parc. Desi nu era chiar așa de aproape de grajdul de cai, un câine de talie mare, s-a repezit spre fetița cu o agresivitate ieșită din comun.  In ultima clipa bunica fetiței  a reușit sa o ridice in brațe și sa tipe la câinele care s-a retras cu greu .

Părinții au contactat Carei News și ne-au rugat sa tragem un semnal de alarma asupra acestei întâmplări. Se putea întâmpla o tragedie, iar mâine alcineva poate fi in locul fetiței.

Rugam pe aceasta cale administrația parcului din oraș, sa ia măsurile care se impun pentru buna desfășurare a recreerii in aer liber cât și a siguranței cetățenilor care intenționează sa facă mișcare in aerul liber.

Ovidiu Doka, Carei News.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *