Multe premii pentru toți participanții la evenimentul de gătit in scop caritabil , organizat de PNL Carei

Astăzi in Parcul Dendrologic din Carei s-a desfășurat concursul de gătit in scop caritabil , organizat de către PNL Carei .

Patru echipe s-au înscris in concurs și toate patru au ieșit câștigătoare .
Premiul întâi a mers către echipa Asociația Unirea 2009 , pentru cea mai buna prezentare a meniului, plus încă doua premii pentru cel mai carismatic bucătar și cea mai buna salata .

Echipa Giro , a obținut și ea locul întâi plus diploma pentru cel mai original meniu și cea mai prompta echipa .

Echipa PNL Țurț  a obținut locul întâi cu steluță plus diploma pentru cel mai tradițional meniu, cele mai bune sarmale și  cea mai buna pâine tematica .

Echipa PNL Carei a obținut locul întâi cu steluță și diplome pentru cea mai gustoasa mâncare .

Pe lângă careienii de rând , la eveniment a fost prezent primarul municipiului Carei , domnul Kovacs Eugen, deputatul sătmărean , domnul Adrian Cozma , plus mulți alți invitați la acest eveniment caritabil .

Banii strânși vor fi donați pentru Grădinița numărul 6 din Carei, pentru a ajuta la efectuarea unor lucrări de modernizare interiorul Grădiniței .

Presedintele PNL Carei, domnul Adrian Nemes , organizatorul acestui eveniment dorește sa mulțumească frumos tuturor celor care s-au prezentat astăzi și au fost alături la al doile-a eveniment de acest fel organizat de către PNL Carei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.