Mama și copil din Carei, certați de către o asistenta de la centrul de permanenta

Totul sa petrecut ieri dimineața înainte de ora opt , când o mama , împreuna cu băiețelul ei mic , au mers la centrul de permanenta din Carei , pentru o injecție cu antibiotic .

Acestia au fost îndrumați spre centrul de permanenta de către personalul de la primiri urgente din cadrul Spitalului din municipiul Carei.

Ajunsi la centrul de permanenta, au fost întâmpinați de către o asistenta in vârsta , care a început sa ii ia la rost . Tonul asistentei a speriat băiețelul și a indignat mama copilului.
Din cele spuse de mama copilului , au ajuns cu cinsprezece minute înainte de terminarea programului și mai mult ca sigur , asistenta nu mai avea chef de lucru .

Cu chiu cu vai , a luat rețeta din mâna mămicii și a administrat jumatate de doza antibiotic .

Copilul plângea și urla de durere , a întrebat-o pe  mama lui , de ce urla asistenta la ei .

Careianca  avea sa descopere mai spre seara ca asistenta a dat doar jumătate din cât trebuia , când a fost la medicul de familie , iar acesta , a administrat copilului doza întreaga , așa cum era trecut in rețeta .

Mesajul careiencei  “ du-te doamna acasă și lasă pe alții tineri care se ocupa cu drag de pacienți , nu-ti mai bate joc de mămici și copii nevinovați “

 

imagine bzi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.