Interviu cu Maia Maria, tânăra din Carei îndulcește gustul oricărui eveniment 🍩🍡🍧

In municipiul Carei sunt foarte mulți tineri talentați , astăzi vom vorbi cu Maia Maria , o domnișoara foarte talentata și dedicată in ceea ce face cu multa pasiune și răbdare .

Buna Maia si bun venit la acest interviu.

Maia :

Buna, mulțumesc frumos pentru invitație .

C.N.

De la ce vârsta te-ai apucat sa prepari prăjituri și cine te-a inspirat ?

Maia:

N as putea menționa o vârsta anume. Dintotdeauna am fost pasionata de bucătărie, și in special de cofetărie. Bunica mea a avut o influența foarte mare asupra mea. Ea mi-a pus prima data mixerul in mâna…pe la vreo 7-8 ani, din câte țin minte.

C.N.

Știm ca secretele din culise nu se divulga, însă dacă ne poți spune , cate din rețetele tale sunt originale și cate au fost adaptate după stilul și gustul tău ?

Maia :

Majoritatea rețetelor mele, atât de prăjituri, cât și de creme și blaturi sunt luate de pe internet și perfecționate in propria bucătărie. Foarte multe au fost modificate după propriul meu gust. Am încercat sa experimentez cât mai mult, chiar dacă pierderile materiale au fost destul de mari. Așa e la început.

C.N.

Dacă ai putea, sa ne povestești o zi din viața ta, la ce ora începe și când ajungi sa te pui la somn ?

Maia :

Eu lucrez exclusiv in weekend. Școala mi-a fost prioritară si am încercat sa mi împart timpul cât mai bine. Luând in considerare ca am 17 ani si vreau sa ma si distrez din când in când, o zi de lucru începe pe la 7-8 dimineața si se termina pe 5-6 seara. Programul este același indiferent de ora la care ajung acasă in ziua precedenta.

C.N.

De unde te aprovizionezi cu atâta energie și entuziasm ?

Maia :

Prefer sa cred ca sunt o persoana destul de energica si ma incarc din lucrurile care ma fac fericita. Mediul in care am crescut si mediul in care lucrez si evoluez ma ajuta sa mi creez o stare de bine. Pentru mine, acesta nu este un job, ci o pasiune care îmi da o stare de bine.

C.N.

Careiul este un oraș mic, iar zvonurile circula repede, ești lăudata de foarte mulți pentru ceea ce faci.

Ce ai vrea sa le transmiți admiratorilor tai ?

Maia :

Nu consider neaparat ca am admiratori, ci mai degrabă oameni care înteleg ceea ce înseamnă sa ai un vis si sa l urmezi cu orice preț, sa ai determinare si dorința de a evolua. Sunt mai mult decât recunoscătoare pentru toate aprecierile si toată susținerea. Aceste lucruri înseamnă enorm pentru mine si ma ambiționează sa devin cea mai buna versiune a mea.

C.N.

Cine te ajuta atunci când ai prea multe de făcut și cine te-a sprijinit și a crezut in tine de la început ?

Maia:

Nu prea îmi place sa fiu ajutata. Consider ca dacă trebuie sa fac ceva bine, atunci o fac personal ca sa iasă la nivelul așteptărilor mele. Nu spun ca este neaparat un mind-set corect și sunt conștientă ca trebuie sa evoluez din el. Prefer sa îmi acord mai mult timp, sa stau peste “program” ca sa fac totul singura.

Ma pot numi norocoasa deoarece am fost susținută de toată lumea din jurul meu. Părinți, familie, prieteni. Toți m au ajutat cu o vorba buna, cu un sfat, cu o comanda de prăjituri. Susținătorul meu nr.1 este surioara mea care mereu este lângă mine când lucrez si ma ajuta la design ul torturilor.

C.N.

Înainte sa încheiem acest interviu, spune-ne te rog, dacă cineva dorește sa comande de la tine un Candy bar, tort, prăjituri ,cum poate proceda ?

Maia :

Oricine dorește sa comande de la mine prăjituri, torturi sau candy bar îmi poate scrie pe rețelele de socializare. Facebook:Maia Maria si Instagram: @msbakery._

C.N.

Îți mulțumim pentru amabilitate și îți dorim mult succes in ceea ce faci .

Maia :

Mulțumesc frumos pentru invitație și ocazia de a participa la acest interviu .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.