Incredibil , minora de numai 11 ani din municipiul Carei, a chiulit de la ore pentru a întreține relații intime

Situație încredibilă în municipiul Carei. Conform jurnaliștilor de la Presa Satu Mare o elevă, în vârstă de doar 11 ani, a fugit de la școală pentru a întreține relații intime cu un tânăr recidivist. Cazul a ieșit la iveală, iar individul a fost trimis, luna aceasta, în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor.

 

Conform sursei citate , minora l-a cunoscut pe individ pe un grup de Facebook, unde au început să discute și în privat, ajungând să se îndrăgostească. În data de 19.01.2022, minora a început să discute pe telefon și i-a cerut adolescentului să o viziteze a doua zi, în data de 20.01.2022, la școală.

A doua zi s-au întâlnit, iar individul i-a propus elevei să meargă acasă la bunica sa. Odată ajunşi la adresa stabilită, inculpatul i-a propus persoanei vătămate să întrețină relații sexuale cu el, ea fiind de acord cu acest lucru.

Alertați de faptul că minora nu este la școală, părinții au pornit în căutarea acesteia, reușind să o găsească după mai multe apeluri telefonice. Au observat că fiica lor prezenta urme pe gât, aceasta recunoscând în final că a întreținut relații intime. Părinții au mers apoi la Poliția Carei, unde au depus plângere.

Adolescentul și-a recunoscut fapta în fața polițiștilor și a procurorilor.

Sursa știre aici

Foto : Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.