Fostul Primar din Tasnad , exclus din partidul PNL

Organizatia Partidului National Liberal Tasnad anunta faptul ca in sedinta de Birou Politic Local organizata la data de 29.10.2021, cu unanimitate de voturi ( 15 din 15 prezenti, din numarul total de 17 membri care alcatuiesc Biroul Politic Local ) a hotarat propunerea de excludere a domnului Grieb Csaba Francisc din Organizatia Locala PNL Tasnad.
Excluderea sa a avut la baza atacurile denigratoare lansate impotriva actualilor sai colegi de partid, atacuri postate de pe diferite site uri administrate de dansul, precum : Investigatii Tasnad, Observator de Tasnad, Grieb Csaba Francisc.
Mai mult decat atat, dupa pierderea functiei de presedinte al PNL Tasnad, a administrat in continuare in mod abuziv site ul de Facebook PNL Tasnad refuzand sa predea parola de acces noului presedinte. Fara a avea mandat din partea Organizatiei Locale al PNL Tasnad a postat mai multe atacuri la adresa presedintelui interimar, iar mai apoi presedintelui ales al Organizatiei Judetene al PNL Satu Mare, creand prejudicii de imagine intregii Organizatii Locale al PNL Tasnad.
Prin aceste actiuni domnul Grieb Csaba a incalcat in mod grav Codul Etic al Partidului National Liberal respectiv Statutul Partidului National Liberal, iar Biroul Politic Local a decis cu unanimitate de voturi propunerea de excludere.
Deasemenea facem precizarea ca dansul a fost convocat in doua randuri in decurs de o luna pentru a lua parte la sedintele Biroului Politic Local si pentru a i se oferi posibilitatea sa-si justifice actiunile mai sus prezentate, insa acesta nu s-a prezentat la aceste sedinte, se arată intr-un comunicat postat pe pagina de facebook  a organizației PNL Tasnad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.