Dr. Cătălin Dimir ,fondatorul D’institute Cluj , a primit premiul pentru Best Smile Designer & Digital Dentistry Inovator

Cea de a III-a ediţie a galei I Success – Health, Beauty & Lifestyle  Awards a avut loc marţi,  30 martie 2021 într-o locație exclusivista din inima Bucurestiului, “Le Chateau” si a fost difuzata pe 3 aprilie.

Gala I Success este cel mai important eveniment de recunoaștere a meritelor personalităților din domeniul public, cultural, artistic, dar și al oamenilor de afaceri din țară. Conceptul I Success a aparut în urmă cu 9 ani și dorește să aducă în atenția publicului reușite de top. Scopul evenimentului este de a deveni o comunitate de oameni excepționali care își pot împărtăși experiențele de viață la nivel personal și profesional într-un mediu de networking exclusivist.

Anual I Success organizează galele ,,Femei de succes”, ,,Bărbați de succes”, ,,Oameni de succes” si ,,Health, Beauty & Lifestyle Awards”, ,,Fashion Awards” şi ,,Home Design & Lifestyle Awards”

În cadrul galei ,,I Success –Health, Beauty & Lifestyle  Awards” Dr.Cătălin Dimir a primit premiul pentru Best Smile Designer & Digital Dentistry Inovator.

 

Dr. Cătălin Dimir lucrează la clinica D’institute din Cluj-Napoca, este absolvent de competență estetică dentară în cadrul New York University, absolvent de mastership la Universitatea din Achen, Germania și fondatorul conceptului Dentistry 2.0, care reprezintă tranziția de la analogic la digital în medicina dentară. Mai mult, el este pasionat de „freeride snowboarding”, scufundări și downhill cycling. A învățat stomatologie pe Fifth Avenue, la clinica unde se tratau Lenny Kravitz sau Cindy Crawford și, mai târziu, și-a completat studiile în Brazilia și Germania. Revenit la Cluj și-a deschis propria clinică, D’institute, unde folosește tehnologia digitală în stomatologie. Din perspectiva lui, o clinică modernă trebuie să aibă un aparat de radiografie digitală 3D, câteva imprimante 3D și scannere intra-orale digitale, dar și tehnicieni cu protocolul digital. În plus, sunt importante specializările. Nu mai ai de-a face cu dentiști buni la toate, ci cu specialiști: de la protetician, la endodont, ortodont sau chirurg.

Sursa știre : Celebritate.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *