Din cocos nu faci găina , dar din agresor poți sa faci ajutor sef de post

Statutul polițistului are niște cerințe clare, printre care, viitorul polițist trebuie sa aibă o conduita exemplara .

In cazul careianului Cioltean Lorin , numai despre conduita exemplara nu putem discuta. Probabil Serviciul Informatic al Poliției Romane nu a verificat mai deloc debutantul care s-a înscris la concursul demarat de IPJ Satu Mare și a și luat examenul pentru ocuparea funcției de ajutor șef de post din cadrul secție 7 a poliției rurale Carei.

Potrivit colegilor de la Presa Satu Mare

viitorii colegi sunt îngrijorați , dacă mai ieri îl cercetau pentru fapte de loviri sau alte violente, scandaluri , mâine trebuie sa lucreze alături de el. Mai mult, pe timpul in care cluburile funcționau in Carei, acest tânăr avea Interdicție in marea majoritate a localurilor din cauza scandalurilor pe care obișnuia sa le facă .

Conform informațiilor PresaSM, cazierul judiciar al tânărului este curat. Și asta pentru că lucrările penale deschise în trecut pe numele său – ca urmare a unor agresiuni verbale sau fizice – au fost închise doar după împăcarea cu victimele sale. Dar faptele au existat!

Sportiv de performanță, atât la box cât și la MMA, Lorin Cioltean este cunoscut ca un tip extrem de hotărât, cu probleme de temperament, implicat în mai multe dispute verbale și fizice, inclusiv cu forțele de ordine.

Polițiștii și jandarmii se întreabă cum vor putea colabora cu noul lor coleg, după ce în trecut au fost pe părți diferite ale baricadei.

Nu a făcut parte dintr-un anturaj tocmai bun, chiar eu personal am fost amenințat de mai multe ori de prietenii acestuia , care mai nou, au devenit ca un fel de scut pentru el, bătând din taste cu comentarii inutile sau sugerând retragerea unor articole .

In Bibliografia pe care trebuie sa o completezi pentru dosarul de înscriere , trebuie sa menționezi printre altele și ultimul tău loc de munca cât sa si indici o persoana care poate fi contactata , din informațiile pe care le avem, fostul sau șef a fost enorm de bucuros ca a scăpat de el.

Intrebarea noastră este una simpla, ce încredere poate avea un cetățean bătut de acest individ sa mai sune la poliție in cazul in care se afla in pericol ?

Așa se întâmpla când politicul umbrește realitatea iar realitatea este ascunsa.

Nota Redacției :

Speram ca din tot trecutul sau sa învețe cât mai multe și sa nu repete acele greșeli care l-ar putea costa haina pe care tocmai a îmbrăcat-o.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.