Cupa presei la tir 2022, sărbătorită ieri la poligonul din Moftin

 

O altfel de întâlnire a avut loc ieri , între poliţiştii de frontieră sătmăreni şi jurnaliştii care sunt mereu alături de instituţia noastră pentru a reda cu fidelitate şi obiectivitate rezultatele activităţilor noastre de zi cu zi.

Pentru că pe 24 iulie sărbătorim Ziua Poliţiei de Frontieră Române, astăzi, în Poligonul de la Moftin jurnaliştii sătmăreni au schimbat peniţa de scris (tastatura, camera video şi aparatul foto) cu armamentul din dotarea Poliţiei de Frontieră Satu Mare. Sub atenta supraveghere a colegilor noştri, reprezentanţii mass-media au avut ocazia să pătrundă, pentru puţin timp, în tainele activităţii noastre zilnice în cadrul competiţiei Cupa presei la tir. Locul I a revenit jurnalistului Mark BORDAS (TV 1 Satu Mare), locul II lui Vlad CRASNAI (Kanal D), iar locul III a fost adjudecat de Ciprian BÂTEA (PresaSM).

Toti participanții au primit diplome din partea poliției de frontiera , iar diplomele au fost înmânate de către Prefectul județului Satu Mare , Radu Roca .

Tot ieri , șefii structurilor Poliției de Frontieră din județul Satu Mare s-au întâlnit azi, în poligonul de trageri de la Moftin.

Apropierea Zilei Poliției de Frontieră a fost un bun prilej pentru ofițerii din cadrul instituției noastre de a-și demonstra măiestria în mânuirea și folosirea armamentului din dotare. Cei mai îndemânatici s-au dovedit a fi colegii de la SPF Tarna Mare, urmați îndeaproape de cei de la SPF Berveni, iar locul III a fost adjudecat de SPF Carei.

În cele din urmă, întâlnirea de astăzi a fost modul lor de a celebra și a-și arăta respectul față de uniforma pe care o poartă și față de instituția în care cu mândrie își desfășoară activitatea în fiece zi.

Mulţumim tuturor jurnaliştilor sătmăreni că ne sunt mereu alături!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.