Cine este Radu Cristescu și de ce este atât de supărat pe contacandidatul sau Adrian Cozma

Radu Cristescu, un traseist politic, urcat in functia de presedinte al ADS, cu sprijinul PDL, esuat in incercarea de a deveni deputat la PNL si ajuns, in cele din urma la PMP. Gratie sustinerii primite din partea Elenei Udrea, Radu Cristescu a ocupat timp de un an de zile functia de presedinte al filialei PMP Salaj. Dupa ce Udrea a cazut in dizgratie, Cristescu si-a pierdut pozitia in partid, fiind marginalizat pe scena politica. Odata cu pierderea functiilor politice, acesta si-a pierdut sursele de finantare, ajungand in sapa de lemn.

Fara cariera, fara functie, Cristescu s-a trezit in strada. Singurul sau debuseu , cate o invitatie pe la o televiziune, unde loveste, fara discernamant, in fostii sai colegi din PDL. Tintele lui erau Vasile Blaga, Ioan Oltean, Sulfina Barbu, Gheorghe Flutur. Dar, Radu Cristescu si-a pierdut si sursele de informare, dupa ce sora sa, procuroarea DIICOT, Adrian Cristescu, s-a pensionat. Adriana Cristescu, considerata a fi un om de incredere al lui Traian Basescu, ea fiind cea care a instrumentat dosarele lui Dinu Patriciu si Omar Hayssam.

Lumea de unde provine ( Satu Mare) il considera un interlop. Ar fi inceput din liceu cu furt de casetofoane, apoi a continuat cu trafic de masini si s-a specializat in tepe financiare. S-a realizat prin femei, pe care le-a curatat de bani si apoi s-a facut nevazut. Dupa ce a disparut din Satu Mare, in urma unor tunuri financiare, el s-a refugiat la Iasi, unde a urmat cativa ani, Facultatea de Zootehnie, pe care nu a terminat-o. Trebuie precizat ca nu si-a depus nicaieri un CV din care sa rezulte studiile sau cariera sa profesionala, nici macar atunci cand a fost director interimar la ADS. Carte de munca nu a avut decat timp de 2 ani, cand a lucrat la ADS ( 2010-2012) iar mai apoi director la Izomat SA Simleu ,una din firmele ultimei amante, Lia Stanca din Zalau, functie primita pentru a avea ce scrie in CV –ul folosit pentru ascensiune in politica.

Ar fi ajuns la Bucuresti cu ajutorul sorei sale, procuroarea DIICOT, Adriana Cristescu, si in sferele de influenta ale PDL, in virtutea relatiilor speciale ale acesteia cu Traian Basescu. A fost promovat la ADS, folosindu-se de anturajul lui Radu Berceanu, fiind sustinut puternic de fosta consiliera a premierului Emil Boc, Andreea Paul (Vass) si de presedintele filialei PDL Salaj Lucian Bode. Prin intermediul acestora, Radu Cristescu ajunge in cercurile politice ale PDL pe care il paraseste ca un las dupa caderea guvernelor Boc si incearca sa intre pe usa din dos in PNL, pentru a candida la parlamentare pe listele filialei Brasov. Insa, liderii din Bucuresti il rejecteaza si il sustin , in schimbul acestuia, pe Petre Roman.

Cu ajutorul unor femei influiente cum ar fi Laura Bota din Satu Mare( cu care avea relatii de multa vreme si apropiate), Andreea Paul (Vass) si in special al Liei Stanca din Zalau, (prietena si asociata in afaceri cu Elena Udrea), a ajuns presedinte PMP la Zalau unde a avut o prestatie lamentabila. El nu a fost capabil sa sustina nici macar o conferinta de presa la nivelul functiei de presedinte PMP Sălaj.

Nici in ziua de azi nu poate susține o conferința de presa clară, singurul subiect al sau fiind contracandidatul sau Adrian Cozma, pe care îl face in toate felurile posibil, uitând de fapt de alte infracțiuni pe care domnia sa le-a comis in trecut, inclusiv furtul unei mașini de lux de la o persoana din Carei, evident și atunci a fost scăpat basma curată datorită tatălui sau , însă o sa revenim dacă este cazul cu un alt articol legat de acea infracțiune .

Asadar, hoțul striga hotii .

Dar suntem obișnuiți ca cei din PSD sa recurgă la tertipuri grosolane in campania electorală și nu numai, iar având un contracandidat pe măsura , era de așteptat sa atace într-un fel sau altul.

Lăsam aici pentru cei interesați și alte surse care afirma cele scrise mai sus și speram ca domnul Radu Cristescu o sa se concentreze mai mult pe campania electorală decât prin a sapa contracandidații fără fond, iar înainte sa arate paiul din ochii altora sa își vadă de bârna  din ochii lui.

sursa :

Cum s-a cocotat, pe umerii femeilor, in lumea buna a politicii bucurestene, un interlop din Satu Mare

Telenovelă politică. Cum s-a cocoțat pe umerii femeilor, un personaj toxic din Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.