Careianul Manuel Chivarhttps://careinews.ro/careianul-manuel-chivari-a-lansat-o-noua-melodie-de-vara-alaturi-de-drian-ascult-o-si-tu/i a lansat o noua melodie de vara alături de Drian , ascult-o și tu

Ce te poate pune in miscare mai bine in aceste zile toride de vara? Nimic altceva decat o portie plina de adrenalina.Iar acesta portie o primesti din partea celor doi artisti care s-au alaturat pe aceasta piesa: Drian si Manuel Chivari. Piesa este produsa in studiourile Vibe Arena Music.

Drian:

,,Adrenalina” este o piesă de vară in care am colaborat cu Manuel Chivari si care din punct de vedere personal este una dintre vocile cu cel mai mare potential de a se afirma in industria muzicala, inspirată clasic, adică luând drept muză persoanele de sex feminin, astfel va doresc audiție plăcută!

Manuel Chivari:

Eu si “Drian” ne-am cunoscut intamplator la studio in urma cu ceva timp…Nu aveam idee ca vom ajunge sa colaboram. Am ascultat cateva piese la care lucra si mi-au placut mult, consider ca Drian este un baiat super talentat, bine inspirat, avand astfel un aspect foarte important cand vine vorba de colaborari…Piesa Adrenalina este o piesa de vara, o piesa pe gustul ascultatorilor din Romania..Doresc sa transmit mii de multumiri tuturor celor ce au facut posibila lansarea acestei piese si speram sa va placa noua noastra melodie!!!

Link youtube : https://youtu.be/_ySnlplpM7Q

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.