Asistenta UPU din Tasnad care a intervenit la limita pentru a salva vieți omenești , are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor

In postul Crăciunului se spune ca trebuie sa fim mai buni, mai miloși unul fata de celălalt și cu inima deschisă pentru aproapele nostru 😇 și nu doar că așa ne-au învățat părinții si bunicii noștri, însă așa ar trebui sa fim .

O asistenta UPU din Tasnad , care la rândul ei , pret de peste 20 de ani a intervenit alături de cadre medicale Profesioniste pentru a salva viața celor din jur, are nevoie de ajutorul  tuturor celor care doresc sa facă o fapta bună🙏

Redam mai jos apelul umanitar lansat pe Facebook :

‼️CAMPANIE PENTRU O VIATA‼️

Azi, in prag de sarbatoare, cand Craciunul bate la usa  fac apel la voi pentru

‼️VIATA‼️

In general va prezint cazuri care necesita lucruri materiale si cu ajutorul lui Dumnezeu mereu mana de la mana reusim.

Azi insa…..luptam pentru VIATA.  Aceasta campanie va avea alt suflu, alta miza….alta anvergura…deci va rog sa distribuim masiv, masiv!

Cand mergem intr un magazin si vedem o rochie, un telefon…orice  intrebam vanzatorul cat costa dar cand mergem la medic …si suntem pusi in fata unui‼️ diagnostic crunt, intrebam cat ne costa ‼️VIATA, cat ne costa ziua de maine si anul care vine!

Asa e si cazul lui Nicoleta, o femeie puternica dar greu incercata de nemilosul CANCER, care i-a rapit si mama si l-a chinuit si pe tatal ei.

Insa ea are o sansa prin 2 interventii chirurgicale foarte costisitoare. Prima si cea foarte urgenta costa in jur de 7000 de euro si ar trebui facuta foarte repede(fara taxe de spitalizare etc) iar cea de-a doua in jur de 16 mii de euro tot asa fara taxe de spitalizare. Aveti mai jos poze cu. toate diagnosticele.

Impreuna, in ceas de sarbatoare, alaturi de Dumnezeu, putem reusi! Ea poate reusi!!!

Ce satisfactie mai mare poti sa ai decat sa stii ca ai ajutat la salvarea unei vieti…nu e orice…e divin, e de la Dumnezeu!

Va rog sa distribuim masiv si care, cat si cum putem sa contribuim..10 lei, 100 de lei 1000 de lei..leu cu leu este un pas inainte spre reusita!

Ne uitam in jur, ne vedem familia sanatoasa si multumim cerului insa sa ne gandim ca putem sa fim si speranta celor incercati de soarta! Impreuna reusim!

Cei care doresc sa ajute pot sa o faca donanad in urmatorul cont, pus la dispozitia noastra de Asiciatia Muguri de Vis, coordonata de catre doamna Mihaela Turc .

‼️

RO30BTRLRONCRT0400861802

Intreaga postare o găsiți aici   

Daca nu puteți ajuta, va rugam sa redistribuiti 🙏

Va mulțumim 🙏

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.