Agent de poliție a salvat viața unui bărbat care se afla in casa cuprinsă de flăcări . Pompierii au intervenit pentru stingerea imobilului


În cursul acestei nopti, în jurul orei 12:50, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru stingerea unui incendiu, izbucnit la o casă de locuit, în localitatea Culciu Mare.
La fața locului s-au deplasat 17 pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD una cu echipaj de prim-ajutor și una de terapie intensivă mobilă din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.
În interiorul imobilului se afla o persoană de sex masculin care a fost evacuată de către un agent de poliție până la sosirea pompierilor militari. Acesteia i s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului și a fost transportată cu ambulanța SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare.
Cauza probabilă de producere a incendiului este un scurtcircuit electric la un cablu defect sau neizolat corespunzător.
A ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 30 mp și s-au degradat învelitoarea acoperișului, mobilierul din interior, tencuiala, 3 uși, 2 geamuri și materialele textile din imobil.

sursa:ISU Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.