Adrian Felician Cozma, noul Președinte PNL Satu Mare

Deputatul Adrian Cozma a câștigat lupta pentru șefia PNL Satu Mare. Cozma a obținut 81% din voturi.

Rezultat fără surprize la alegerile pentru șefia PNL Satu Mare. Deputatul Adrian Cozma a reușit să obțină 81% de voturi și a devenit noul președinte al organizației județene. Din 348 de voturi valabil exprimate, 283 au mers către tânărul avocat.

Prezenți la alegeri au fost și președintele PNL Ludovic Orban și premierul Florin Cîțu, alături de alți membri importanți de la nivel național.

Nu au lipsit schimburile de replici între membrii sătmăreni ai PNL, în timp ce liderii naționali și-au aruncat unii altora săgeți, în cadul campaniei pentru șefia liberalilor.

Adrian Cozma este avocat, fost consilier județean și actual deputat. A preluat interimar conducerea organizație județene a PNL, de la fostul președinte Adrian Albu, și a fost candidatul cotat cu cele mai mare șanse pentru obținerea funcției de conducere.

“Vă mulțumesc din suflet că astăzi ați fost alături de mine. Vă mulțumesc că ați fost alături de noi și vă mulțumesc că veți susține Satu Mare. Astăzi, PNL Satu Mare are o echipă închegată”, a spus Adrian Cozma.

Sursa si articol cu video – Presa Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.